ΕΔΡΑ e-learning

Νέα και Ειδήσεις

Νέα και Ειδήσεις (16)

Σε αυτή την κατηγορία ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε ειδήσεις που αφορούν τις μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και γεγονότα και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το edra.edu.gr και την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ.

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 16:27

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γράφτηκε από την

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στο Βιωματικό  Εργαστήρι  που θα  πραγματοποιηθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού,

Τέρμα Αθανασίου Διάκου, με θέμα:

«Οριοθέτηση συμπεριφοράς στη σχολική ηλικία: προβλήματα, μύθοι και αλήθειες.»

Επιστημονική ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Μελία 2

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017  και ώρα 6.00 μ.μ.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα με την παρουσία σας

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                       Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

                                              ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                                                                             Κ.Σ.Δ.Ε.Ο”ΕΔΡΑ”

    ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                                                  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ) πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου ακόμα μια επίσκεψη στο νησί της Ύδρας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν επανεκτιμήσεις (λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ειδικής διαπαιδαγώγησης) των παιδιών που ήδη παρακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης μέσω του Εξ’ Αποστάσεως Προγράμματος Τηλεπαιδαγωγικής (E- learning). Επίσης πραγματοποιήθηκαν νέες εκτιμήσεις σε παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου έπειτα από αίτημα των γονέων.

Η θεραπευτική ομάδα και η υπεύθυνη του προγράμματος, ευχαριστούν θερμά το Δήμο Ύδρας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας για τη συνεργασία και τη φιλοξενία.

 

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 00:39

Στο Βάθος Κήπος! ξανά στις 5/11

Γράφτηκε από την

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το Πρόγραμμα "στο βάθος...ΚΗΠΟΣ!" δε θα πραγματοποιηθεί!

Σας περιμένουμε ξανά την επόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο πάρκο Τρίτση!!!

H Τέχνη μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, τόσο στην καταπολέμηση του στίγματος όσο και στην πρόληψη αλλά και τη θεραπευτική διαδικασία. Για αυτό το σκοπό, η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" διοργανώνει επί σειρά ετών το φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας art4more . Φανταστείτε δεκάδες, γιατί όχι και εκατοντάδες οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη να δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα Ευρωπαϊκό Δίκτυο Φεστιβάλ Τέχνης για την Ψυχική Υγεία. H πρωτοβουλία ανήκει στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" που ηγείται οργανωτική ομάδα άλλων τεσσάρων κρατών για την υλοποίηση του NEFELE project! 

Mείνετε συντονισμένοι!

 
«Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» το οποίο έχει ως κύριο στόχο την πλήρη επανένταξη και ενσωμάτωση στον κοινωνικό ιστό ανθρώπων που λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας αλλά και για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πρόβλημα της έλλειψης στέγης»
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 16:04

Οι Quilombo για τη Στέγη "ΝΕΦΕΛΗ"

Γράφτηκε από την
Την Παρασκευή 12/6/2015 στις 18.00, η "Νεφέλη" σας προσκαλεί στο  Πάρκο Αντ. Τρίτσης (Λ. Δημοκρατίας/ Λ. Φυλής) για ένα απόγευμα γεμάτο Happenings μαζί με τουςQUILOMBO!
 
 
ΚτήριοNATURA
Είσοδος Ελεύθερη!
Καιρός να σκεφτούμε το περιβάλλον! Γιορτάζω την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μαθαίνοντας να κάνω εξοικονόμηση πόρων και συνειδητές οικονομικές επιλογές.

Με καλοκαιρινή διάθεση και πολύ κέφι για παιχνίδι συμμετείχαν οι μικροί φίλοι των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων στις φετινές καλοκαιρινές γιορτές, όπου γέλια και χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισαν τους κήπους των Κέντρων και τους πολυχώρους των γιορτών, από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Ο κοινωνικός φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ» από το 2012, έχει αναπτύξει μια σειρά ειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες ανάγκες στο χώρο της ψυχικής υγείας των παιδιών αλλά και την αναγκαιότητα για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση γονέων και εκπαιδευτικών.

Σελίδα 1 από 2
Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ